Durrësi gati për turistët! (VIDEO)

HomeLajme

Durrësi gati për turistët! (VIDEO)

Dita e sotme në Klan Kosova nisi nga plazhi i Durrësit, i cili njëjtë si Vlora hapi sezonin veror. Sa është i gatshëm qyteti dhe plazhi për t’i pritur turistët dhe si ishte atmosfera gjatë hapjes së sezonit? Këto dhe shumë më tepër i kuptoni përmes gazetarit Kushtrim Bekolli.

Jasharajt i përkeqësohet gjendja shëndetësore: Kanë ndikuar fyerjet e linçimet
Kryetari i Bujanocit i kërkon Kurtit që ta rishikojë masën e tri vaksinave për hyrje në Kosovë
Pas shkarkimit të drejtoreshës, Alban HysenI anulon konkursin në Drejtorinë e Arsimit

Dita e sotme në Klan Kosova nisi nga plazhi i Durrësit, i cili njëjtë si Vlora hapi sezonin veror. Sa është i gatshëm qyteti dhe plazhi për t’i pritur turistët dhe si ishte atmosfera gjatë hapjes së sezonit?

Këto dhe shumë më tepër i kuptoni përmes gazetarit Kushtrim Bekolli.