Dy të vdekur dhe 224 persona rezultojn pozitiv me Covid-19

HomeShëndeti

Dy të vdekur dhe 224 persona rezultojn pozitiv me Covid-19

Në Spitalin e Gjilanit, asnjë pacient i shtrirë nga Covid-19
Ardian Gjini shokon me mesazhin: Akuza se numri i vdekjeve prej ditësh nuk raportohej saktë
Drejtori i Infektivës thotë se ardhja e mërgimtarëve mund t’i rrisë rastet me Covid-19