‘E bënë për inati’: Kurti flet për aksionin e PSD’së me miell kundër Hekuran Muratit

HomeLajme

‘E bënë për inati’: Kurti flet për aksionin e PSD’së me miell kundër Hekuran Muratit

Kryeministri Kurti gjatë konferencës së sotme u deklarua edhe rreth aksionit të djeshëm të PSD-së ndaj Hekuran Muratit. Ai tha se kjo u bë për inat

Nga sot në lagjen ‘Dardani’ në Gjilan, bëhen rrugët një kahëshe
Në Muzeun Etnografik të Gjilanit, vendosen pushkët e kryengritësve për lirinë e shqiptarëve, Hasan Alia e Hoxhë Lipovica
Pasnesër fillon muaji i Ramazanit

Kryeministri Kurti gjatë konferencës së sotme u deklarua edhe rreth aksionit të djeshëm të PSD-së ndaj Hekuran Muratit.

Ai tha se kjo u bë për inati.

“Nëse je kundër kësaj pakoje, mund të ndërmarrësh edhe aksion kundër ministrit të Financave, Punës dhe Transfereve. Përndryshe, nuk kemi të bëjmë as me kritika as me kundërshtim, veçse me inati.”

“Pra mund të jesh kundër kësaj pakoje, ose mund të jesh i udhëhequr nga inati. Secila më keq se tjetra”, tha ai.