E Diela pa makina: Këto rrugë do të jenë të bllokuara sot në Gjilan

HomeLajme

E Diela pa makina: Këto rrugë do të jenë të bllokuara sot në Gjilan

Sot do të mbahet aktiviteti i Klubit Urban Bike 06 "Lëvizim pa makina" në Gjilan raporton 06 Press. Ky aktivitet ka për qëllim të jep mesazhe sensi

Antidroga kryen bastisje në Pogragjë të Gjilanit/ Gjendet drogë, para e municion
Një ngritje e çmimeve, përveç në markete është vërejtur edhe tek shërbimet e gastronomisë ku vërehet se një ujë i thjeshtë çmimi i së cilit është 1.20 euro
Deklarata e Borrellit për aksionin në veri, komentuesit e “gozhdojnë” me komente: Pse duhet të negociohet luftimi i kontrabandës dhe krimit me Serbinë?

Sot do të mbahet aktiviteti i Klubit Urban Bike 06 “Lëvizim pa makina” në Gjilan raporton 06 Press.

Ky aktivitet ka për qëllim të jep mesazhe sensibilizuese per mbrojtjen e mjedisit.

E për këtë arsye një pjesë e qendrës së qytetit nga rrethi i Spitalit deri te rruga e Tregut do të jetë e mbyllur nga ora 08:50 deri ne ora 10:00, ndërsa nga ora 10:00 deri ne ora 12:00 do të jetë i mbyllur aksi rruga e tregut deri te rrethi i Perlepncices shkruan 06 Press.

Të dielën vazhdojmë me aktivitetin “Lëvizim pa makina”.
Aktiviteti i përkrahur nga Klubi Urban Bike 06 dhe personat me nevoja të veçanta ka për qëllim të jep mesazhe sensibilizuese per mbrojtjen e mjedisit.

Gazrat e shkarkimit nga makinat janë burimi kryesor i ndotjes atmosferike, ku po rrezikohet seriozisht shëndeti i gjithësecilit. Ne mund ta zgjedhim ushqimin apo ujin që e pijmë, por jo ajrin, prandaj duhet ti kushtohet sa më shumë vëmendje.

Lëvizim të dielën pa makina! Në këmbë, me biçikleta, rrollera apo skateboard.

#greenandclean #komunagjilanit #levizimpamakina

See less