E hëna ditë pushimi në Kosovë për nder të 28 Nëntorit

HomeLajme

E hëna ditë pushimi në Kosovë për nder të 28 Nëntorit

Ministria e Punëve të Brendshme ka njoftuar se e hëna e javës së ardhshme do të jetë ditë pushimi. “Duke u bazuar në Ligjin Nr.03/L-064 për Festat

Kosova e gatshme ta ndimojë SHBA-në nëse fillon lufta në Ukrainë
Prekëse, në një urë mes Ukrainës dhe Rumanisë lihen lodra për fëmijët refugjatë
Në ora 14:00 hapen kafiteritë të cilat i mbylli AVUK në Gjilan

Ministria e Punëve të Brendshme ka njoftuar se e hëna e javës së ardhshme do të jetë ditë pushimi.

“Duke u bazuar në Ligjin Nr.03/L-064 për Festat Zyrtarë në Republikën e Kosovës, ju njoftojmë se për nder të Festës së 20 Nëntorit, dita e hënë 28 nëntor 2022, do të jetë ditë pushimi”, thuhet në njoftim.