E jashtëzakonshme: Në më pak se 24 orë u mblodhen mbi 85 mijë euro për Drinorin

HomeLajme

E jashtëzakonshme: Në më pak se 24 orë u mblodhen mbi 85 mijë euro për Drinorin

Drinor Gashi djaloshi 27 vjeqar nga Gjilani i cili po lufton me jetën i nevojiten urgjentisht 100.000€ per ti siguruar për trajtimin e sëmundjes së

E mitura në Gjilan raporton se është keqtrajtuar nga 34-vjeçari me të cilin bashkëjetoi
314 raste aktive me COVID-19 në Kosovë
Biden flet me ushtarët në Poloni, kujton shërbimin e djalit të tij në Kosovë
Drinor Gashi djaloshi 27 vjeqar nga Gjilani i cili po lufton me jetën i nevojiten urgjentisht 100.000€ per ti siguruar për trajtimin e sëmundjes së tij.

Gjendja e Drinorit preku qindra-mijëra shqiptarë anëkënd botës të cilet njihen për zemergjerësi sidomos në raste të tilla dhe në më pak se 24 orë vetëm përmes aplikacionit Gofundme i cili është hapur nga Gentiana Krasniqi-Gashi janë mbledhur mbi 85 mijë euro.

Ndërsa shumë të tjerë kanë dërguar edhe në gjirollogarinë bankare, e siç duket kjo shifër shumë shpejt do të arrihet falë organizimit të të gjithëve që kanë kontribuar në çfarëdo forme e sidomos nga Fondacionit Humanitar Avni Hyseni të cilet janë duke kryer një punë të jashtëzakonshme.

Për të gjithë ju që nuk keni dhuruar këtë mund ta bëni nëpërmjet Gofundme: https://gofund.me/0b2ef146
apo:
Deponimi ne llogarin bankare te Fondacioni Humanitar Avni Hyseni.
– Fondacioni Humanitar Avni Hyseni.
– Rruga Ramush Lajqi, Peje, 30000 Kosove.
– Transfer brenda Kosoves ne llogarin bankare ne Banka Kombetare Tregtare: 1920004242031191
– Transfer jashte Kosoves ne llogarin bankare, Banka Kombetare Tregtare:
– IBAN : XK05 1920004242031191
– SWIFT CODE: NCBAXKPR
– Nr kontaktit: +38349853112 – Fondacioni Humanitar Avni Hyseni.

Drinor Gashi 27 vjeqari nga Gjilani i vetmi djale i familjes Gashi i goditur nga shumë sëmundje për shkak se infeksioni ka demtu mushkërit, te dy veshket (dializ), infeksion ne melqı dhe zemer dhe eshte i intubuar nen perkujdesjen intentenziv ne Spital ne Turqi ku po lufton me jeten në çdo moment dhe ka nevoj urgjente per mbeshtetjen e secilit Bamires kudo ne Kosove dhe Diaspor.