Edhe pse po bie shi, reduktimet e ujit në Gjilan janë të shumta

HomeLajme

Edhe pse po bie shi, reduktimet e ujit në Gjilan janë të shumta

Gjilan – Nuk e di, kryetari i komunës a ka ndonjë plan a ndonjë ide për zgjidhjen e këtij problemi, veçse puna nuk është mirë. Kjo çështje bazike dhe

Pasi e quajti Vucicin ‘Putini i vogël’, vjen reagimi i Serbisë, Kurti-‘Hitleri i vogël i Ballkanit’
Mërgimtari largohet nga Kosova i pakënaqur: Natën e Vitit të Ri pa rrymë, me rrena
Vazhdon gara e ngushtë mes Hazirit e Hysenit në Gjilan

Gjilan – Nuk e di, kryetari i komunës a ka ndonjë plan a ndonjë ide për zgjidhjen e këtij problemi, veçse puna nuk është mirë. Kjo çështje bazike dhe do zgjidhje ka shkruar Kushtrim Kadriu.

“Kryetar, grahi punës! Qeverinë e ke nga partia jote, i ke 7 deputetë nga dega e VV- së në Gjilan, bëni diçka” ka shkruar Kushtrim Kadriu.