Ekipet e zjarrfikjes dhe shpëtimit në Gjilan janë në gatishmëri të plotë në rast të përmbytjeve eventuale

HomeLajme

Ekipet e zjarrfikjes dhe shpëtimit në Gjilan janë në gatishmëri të plotë në rast të përmbytjeve eventuale

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Alban Hyseni, ka bërë të ditur se tashmë ekipet e Njësitit të zjarrfikjes dhe shpëtimit janë në gatishmëri të plotë në

Mbi një mijë ushtarë iu bashkuan FSK-së gjatë këtij viti, Mehaj: Synojmë anëtarësimin në NATO
Jasharaj: Shumë njerëz më quajnë “baba i grevave”
Infermierët paralajmërojnë dërgimin e Ligjit për Paga në Kushtetuese

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Alban Hyseni, ka bërë të ditur se tashmë ekipet e Njësitit të zjarrfikjes dhe shpëtimit janë në gatishmëri të plotë në rast të përmbytjeve eventuale.

Ndërkohë, ai ka bërë të ditur po ashtu se dje ekipet tjera komunale kanë pastruar shtretërit e lumenjve dhe përroskave në disa lokacione.

“Duke i parë paralajmërimet e ekspertëve lidhur me përmbytjet eventuale në Kosovë, Komuna e Gjilanit i ka bërë të gjitha përgatitjet e ekipeve të zjarrfikjes dhe shpëtimit për t’i parandaluar përmbytjet eventuale”, ka deklaruar kreu i Komunës, Alban Hyseni.