Ekipet mobile në Gjilan u shkojnë në shtëpi votuesve

HomeLajme

Ekipet mobile në Gjilan u shkojnë në shtëpi votuesve

Procesi zgjedhor në vend ka filluar me hapjen e qendrave të votimit në ora 07:00 dhe po vazhdon pa ndonjë incident deri tash. Përveç qendra

Vdes një femër në Malishevë, familjarët dyshojnë se shkaku është vaksina antiCOVID
Flasin nga SBAShK-u S’ka asnjë marrëveshje, nuk dorëzohemi në kërkesat tona
Shoferët që vozitin vetura me xhama të zinj, do të dënohen nga Policia

Përveç qendrave të votimit, procesi zgjedhor po zhvillohet edhe me ekipe mobile.

Në qytetin e Gjilanit ekipet mobile kanë filluar punën në ora 09:00, duke marrë materialet në qendrën më të madhe të votimit, në shkollën “Thimi Mitko”.