Ekipi i emergjencës në Gjilan, pajiset me veshmbathje të veçantë

HomeLajme

Ekipi i emergjencës në Gjilan, pajiset me veshmbathje të veçantë

Drejtoria për Shëndetësi në Gjilan, ka njoftuar se ekipi i emergjencës është pajisur me veshje të veçantë. Drejtoria thotë se po krijohen kushte të

Gërvalla: Kërcënimet e Vuçiqit dhe Putinit e bëjnë Iuftën një rrezik real për Ballkanin
Mijëra persona e lanë punën brenda 6 muajve, Kosova në telashe për punëtorë të kualifikuar
Shqiptarët e Luginës marrin pjesë në regjistrimin e popullsisë në Serbi

Drejtoria për Shëndetësi në Gjilan, ka njoftuar se ekipi i emergjencës është pajisur me veshje të veçantë.

Drejtoria thotë se po krijohen kushte të duhura për punëtorët shëndetësor në Gjilan.

Shkrimi i plotë:

#URGJENCA 🚑

Kemi pajisur me veshmbathje të veçantë ekipin tonë fantastik të urgjencës.

Gradualisht po i krijojmë kushtet e duhura për punëtorët shëndetësor, e në veçanti për ekipet e terrenit.

Punë të mira po bëjmë! 🌻