EKSKLUZIVE: Këta janë emrat e drejtorëve nga Vetëvendosje në Kamenicë

HomeLokalePolitikë

EKSKLUZIVE: Këta janë emrat e drejtorëve nga Vetëvendosje në Kamenicë

Komuna e Kamenicës ka zyrtarizuar emrat e drejtorëve të rinj nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje. 06 Press nëpërmjet burimeve të veta sjell ekskluzi

Reagon PDK: Sondazhet e porositur nuk mund ta përcaktojnë fituesin në Gjilan
Dheu i Bardhë vulosi fitoren plebishitare të Lutfi Hazirit më 17 tetor
Lista Serbe nuk ankohet në supreme për votat nga Serbia, Vetëvendosje po

Komuna e Kamenicës ka zyrtarizuar emrat e drejtorëve të rinj nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje.

06 Press nëpërmjet burimeve të veta sjell ekskluzivisht emrat e drejtorëve të rinj në  Komunën e Kamenicës

Drejtor i Drejtorisë së Bujqësisë: Shpend Morina

Drejtor i Drejtorisë së Arsimit: Afrim Dervishi

Drejtor i Drejtorisë për Urbanizëm: Uran Berisha

Drejtoreshë e Drejtorisë për Zhvillim Ekonomik: Burbuqe Leka

Drejtoreshë e Drejtorisë për Sport, Kultur dhe Rini: Rina Matoshi

AAK-ja në Kamenicë do t’i ketë pesë drejtori sipas marrëveshjes së bërë me VV-në për ta udhëhequr këtë komunë së bashku për një mandat.

Drejtoreshë e Drejtorisë së Administratës do të jetë: Merita Agaj

Drejtor i Drejtorisë për Pronë, Kadastër dhe Gjeodezi do të jetë: Zotrim Kastrati

Drejtoreshë e Drejtorisë për Mbrojtje dhe Shpëtim do të jetë: Diana Kryeziu Ajvazi

Drejtoreshë e Drejtorisë së Shëndetësisë do të jetë: Eurona Hoda

Drejtor i Drejtorisë për Shërbime Publike dhe Inspektorat do të jetë: Kujtim Kallaba

Faton Jakupi pritet të jetë nënkryetar i Kamenicës për katër vitet e ardhshme, ashtu siç ishte edhe në mandatin e kaluar nën qeverisjen e Qendron Kastratit. /06Press/