Eksperti i bujqësisë: Toka që s’punohet duhet t’i kthehet shtetit

HomeLajme

Eksperti i bujqësisë: Toka që s’punohet duhet t’i kthehet shtetit

“Kjo është një pasuri publike e parikthyeshme, që në vitin 1991 iu dhanë si instrument jetese. Por, në momentin që tokën nuk e ke më mjet jetesë, duhe

Shtohen kërkesat që projektligji për Trustin të dërgohet në Kuvend
Kryetari Alban Hyseni: Jasharajt jetojnë përgjithmonë, si legjenda të kombit tonë
Gjithçka po shtrenjtohet në Kosovë: Edhe qeset e plastikës pritet të bëhen me pagesë

“Kjo është një pasuri publike e parikthyeshme, që në vitin 1991 iu dhanë si instrument jetese. Por, në momentin që tokën nuk e ke më mjet jetesë, duhet ta dorëzosh. Është krejtësisht e ligjshme që për sa kohë toka nuk të shërben si instrument për të jetuar, duhet ta lësh atë tokë dhe duhet ta marrë publiku për ta përdorur. Nuk mund të qëndrojë 30 vjet peng, një pasuri e riciklueshme siç është toka”, u shpreh Zusi për Euronews Albania.