Ekzekutohen pagesat për familjet që kanë humbur familjarin nga COVID-19

HomeLajme

Ekzekutohen pagesat për familjet që kanë humbur familjarin nga COVID-19

Ministri i Financave Hekuran Murati ka njoftuar se sot është ekzektuar pagesa për familjet që kanë humbur familjarin nga COVID-19. Murati, përmes n

MPB-ja fton qytetarët të shmangin pikëkalimet në Bërnjak dhe Jarinjë
Gjilan: Plumbat qorrë ua dëmtojnë tarracat në natën e Vitit të Ri
Në Gjilan vaksinimi anticovid po vazhdon edhe të dielave

Ministri i Financave Hekuran Murati ka njoftuar se sot është ekzektuar pagesa për familjet që kanë humbur familjarin nga COVID-19.

Murati, përmes një postimi në Facebook, ka bërë të ditur se pagesat janë bërë për grupin e parë, për rreth 500 familje përfituese.

“Komisioni është duke shqyrtuar në vazhdimësi aplikacionet, dhe shumë shpejt do të procesohen edhe grupet tjera. Ndërkohë, disa aplikues që kanë pasur dokumentacion të pakompletuar, janë ftuar përmes emailit që të dorëzojnë edhe dokumentet që mungojnë, dhe sapo të pranohen nga komisioni, do të shqyrtohen edhe ato aplikacione”, ka shkruar Murati në Facebook.