Emërues të përbashket në qeverisjen tonë do të jenë; ndershmëria, përkushtimi dhe transparenca

HomeLokale

Emërues të përbashket në qeverisjen tonë do të jenë; ndershmëria, përkushtimi dhe transparenca

Emërues të përbashket në qeverisjen tonë do të jenë; ndershmëria, përkushtimi dhe transparenca. Këtë e kanë kuptuar të gjithë tashmë. Së bashku me

Hakerat sulmojnë kompjuterin e kryetarit të Kamenicës, Policia nis hetimet
Etika e kryetare së ardhshme së komunës së Gjilanit Znj.Leonora Morina-Bunjaku
Alban Hyseni: Me pak mbështetje komunale, mund të bëhet edhe eksportimi i mallrave në vendet e rajonit

Emërues të përbashket në qeverisjen tonë do të jenë; ndershmëria, përkushtimi dhe transparenca. Këtë e kanë kuptuar të gjithë tashmë.

Së bashku me kandidatin për asamble, Visar Ismajli, zhvilluam takimin e radhës me stafin për mirëmbajtje në Spitalin Rajonal të Gjilanit, ku dëgjuan nga afër sfidat e tyre në punën që ata ballafaqohen çdo ditë.

Në qeverisjen tonë kushtet do të përmirësohen për të gjithë punëtorët shëndetësor, pa dallim dhe do t’i zgjidhim të gjitha problemet e qytetarëve duke e bërë një mirëqenie më të mirë sociale për Gjilanasit.

#bashkeperGjilanin