Isa Mustafën as pensionimi politik nuk po e lë të qetë. Rri i qetë dhe mos pështy e ofendo në mediume ,sepse vetëm sa na e rritë krenarinë që ty dhe shokëve të tu,ju kemi arkivuar politikisht

HomeLajme

Isa Mustafën as pensionimi politik nuk po e lë të qetë. Rri i qetë dhe mos pështy e ofendo në mediume ,sepse vetëm sa na e rritë krenarinë që ty dhe shokëve të tu,ju kemi arkivuar politikisht

Isa Mustafën as pensionimi politik nuk po e lë të qetë. Rri i qetë dhe mos pështy e ofendo në mediume ,sepse vetëm sa na e rritë krenarinë që ty dhe shokëve të tu,ju kemi arkivuar politikisht.

Temperaturat per sot
Kurti flet për banesat sociale, tregon se sa do të jetë kësti mujor dhe kohëzgjatja e pagesës
Pacientja ankohet për dëmtim të syrit, hoxha i njohur ndërmejtësoi me mjekun Aziz Mustafa për t’i dhënë para për të mos e paditur në gjykatë

Isa Mustafën as pensionimi politik nuk po e lë të qetë.

Rri i qetë dhe mos pështy e ofendo në mediume ,sepse vetëm sa na e rritë krenarinë që ty dhe shokëve të tu,ju kemi arkivuar politikisht.