Fillon pastrimi dhe mirëmbajtja e varrezave të qytetit të Gjilanit

HomeLajme

Fillon pastrimi dhe mirëmbajtja e varrezave të qytetit të Gjilanit

Gjilan – Kryetari i Komunës së Gjilanit, Alban Hyseni, ka bërë të ditur se me kërkesë të institucioneve, kompania ka filluar pastrimin dhe mirëmbajtje

Latifi paralajmëron mbylljen e shkollave, nëse përkeqësohet situata me COVID-19
EKSLUZIVE: Këta janë Drejtorët e PDK-së në komunen e Gjilanit
Policia apelon për kujdes gjatë vozitjes kur ka mjegull

Gjilan – Kryetari i Komunës së Gjilanit, Alban Hyseni, ka bërë të ditur se me kërkesë të institucioneve, kompania ka filluar pastrimin dhe mirëmbajtjen e varrezave të qytetit.

Hyseni ka thënë se varrezat janë pasqyra e shoqërisë, duke shtuar se mirëmbajtja deri tani nuk ka qenë asnjëherë në nivelin e duhur.

“Jemi duke përgatitur projektin edhe për lokacionin e ri të varrezave, zgjidhje kjo për dhjetëra vite në të ardhmen!”, ka thënë Hyseni.