Fitorja në zgjedhjet lokale, do ta plotësoj fitoren e madhe të 14 shkurtit

HomeLokale

Fitorja në zgjedhjet lokale, do ta plotësoj fitoren e madhe të 14 shkurtit

Në vazhdën e bashkëpunimit me “Listën Guxo”, sot kryetari Alban Hyseni takoi kryetaren e kësaj liste Donika Gërvalla-Schwars, deputeten Doarsa Kica Xh

EKSLUZIVE: Lista e të gjithë kandidatëve për asamble që kanë fituar në Gjilan
PDK në Gjilan prezenton listen fituese për asamble
Futet të grabitë një market në Gjilan me armë, autori kapet nga punëtorët

Në vazhdën e bashkëpunimit me “Listën Guxo”, sot kryetari Alban Hyseni takoi kryetaren e kësaj liste Donika Gërvalla-Schwars, deputeten Doarsa Kica Xhelili, si dhe kandidatët që janë pjesë e listës tonë fituese nga bashkëpunimi me “Listën Guxo” Nexhmedin Bllaca, Vijoleta Behluli, Florentina Vokshi, Ajsun Abdullahu Sadiku dhe Arbër Musliu.

Mobilizimi qytetar për fitoren e madhe është i jashtëzakonshëm. Në koalicion me “Listën Guxo” arritëm fitoren e madhe në zgjedhjet nacionale, bashkë do ta bëjmë ndryshimin edhe në Komunë.

BASHKË QEVERISIM