”Flakë” në Gjilan, rezultat i ngushtë në mes Lutfi Hazirit dhe Alban Hysenit

HomeLajme

”Flakë” në Gjilan, rezultat i ngushtë në mes Lutfi Hazirit dhe Alban Hysenit

Komisioni Qendror Zgjedhor po vazhdon numërimin e votave në kuadër të komunës së Gjilanit. Deri më tani janë numëruar 25.84% të votave në këtë komu

Komisioni Qendror Zgjedhor po vazhdon numërimin e votave në kuadër të komunës së Gjilanit.

Deri më tani janë numëruar 25.84% të votave në këtë komunë.

Sipas këtij numërimi Alban Hyseni nga Lëvizja Vetëvendosje mori 45,37% të votave.

Kurse Lutfi Haziri nga LDK ka arritur të grumbullojë 42,32%, transmeton lajmi.net.

Derisa vazhdon numërimi i votave nga KQZ, përfaqësuesit e të dyja partive janë deklaruar optimist për rezultatet./Lajmi.net/