Flakët përfshijnë zona të tëra malore në Kamenicë

HomeLajme

Flakët përfshijnë zona të tëra malore në Kamenicë

Dhjetra hektarë me pyje në komunën e Kamenicës janë përfshirë nga zjarri. Zjarrfikësit ndodhen në terren dhe po punojnë për shuarjen e flakëve.

Vaksinimi i ulët në fundjavë, komunat kërkojnë pushim gjatë vikendit
Tensionet në veri, çka pritet në ditën e nëntë?
Rrahje me ‘stupca’ në Gjilan/ Kushërinjtë bëhen llom mes vete për parking, ndërhyn Policia

Dhjetra hektarë me pyje në komunën e Kamenicës janë përfshirë nga zjarri.

Zjarrfikësit ndodhen në terren dhe po punojnë për shuarjen e flakëve.

Njoftimi i policisë:

Fsh. Karaqevë e Poshtme, Kamenicë, 25.03.2022 – 12:20. Raportohet se rreth 10 hektarë pyll pronë publike janë përfshi nga zjarri. Zjarrfikësit janë duke tentuar të lokalizojnë zjarrin.

Fshatrat Grizime dhe Reqan, Kamenicë, (NN) 25.03.2022 – 15:55. Raportohet se një sipërfaqe e madhe e pyjeve është përfshirë nga zjarri. Zjarrfikësit janë duke tentuar të lokalizojnë zjarrin.

Fsh. Ropotovë, Ranilluk, 25.03.2022 – 09:00. Raportohet se një sipërfaqe e madhe e pyjeve është përfshirë nga zjarri. Zjarrfikësit kanë arrit të shuajnë zjarrin. Nuk dihet vlera e dëmit të shkaktuar. Rasti është duke u hetuar.

Fsh. Rajanovc, Ranilluk, 25.03.2022 – 09:00. Raportohet se një sipërfaqe e madhe e pyjeve është përfshirë nga zjarri. Zjarrfikësit kanë arrit të shuajnë zjarrin. Nuk dihet vlera e dëmit të shkaktuar. Rasti është duke u hetuar.