FSK niset për Gjermani, do marrë pjesë në ushtrime me NATO-n

HomeLajme

FSK niset për Gjermani, do marrë pjesë në ushtrime me NATO-n

Një kontingjent i FSK-së është nisur drejt Gjermanisë për të marrë pjesë në stërvitjen ndërkombëtare "Combined Resolve 22" në bazën e Ushtrisë Ameri

Pas kërkesave të Kosovës për anëtarësim, vjen reagimi nga NATO
Sot bëhet varrimi i afaristit gjilanas Basri Kqiku
Serbët e pranojnë: Vështirë në të ardhmen të ketë zgjedhje të Serbisë në Kosovë

Një kontingjent i FSK-së është nisur drejt Gjermanisë për të marrë pjesë në stërvitjen ndërkombëtare “Combined Resolve 22” në bazën e Ushtrisë Amerikane Hohenfels.

Ushtrimi “Combined Resolve 22” mbahet çdo vit ku marrin pjesë vendet e NATO-s dhe vendet partnere të udhëhequra nga forcat amerikane. Ushtrimi është i dizajnuar të simulojë skenarë lufte të pandërprerë dhe zhvillohet me pjesëmarrjen e shumë aseteve të blinduara ashtu edhe asete të xhenios ushtarake, deminimit, zbulimit etj.

“Vazhdojmë së bashku me forcat amerikane dhe aleatëve tjerë drejtë sukseseve të reja”, tha ai.