Gara e balotazhit në Gjilan, Baton Haxhiu zbulon detaje të rezultatit

HomeLajme

Gara e balotazhit në Gjilan, Baton Haxhiu zbulon detaje të rezultatit

Duke folur për procesin zgjedhor dhe anketimin që po e bënë gazetari Baton Haxhiu dhe ekipa e tij rreth Exit Poll’it që do publikohet në ora 19:

Vende të reja pune apo regjistrim i punëtorëve të vjetër?
A duhet të protestohet ndaj qeverisë për shtrenjtimin e rrymës?
Nikaj: Qeveria të mos lejojë tu dal afati vaksinave, nuk ka urgjencë më të madhe se imunizimi i qytetarëve

Duke folur për procesin zgjedhor dhe anketimin që po e bënë gazetari Baton Haxhiu dhe ekipa e tij rreth Exit Poll’it që do publikohet në ora 19:00, ka thënë se në Gjilan deri më tani është dallimi vetëm 1.5 për qind.

Në një intervistë për t7 Haxhiu ka thënë se në Gjilan është një garë e ngushtë dhe deri më tani dallimi mes dy kandidatëve për të parin e Gjilanit është vetëm 1.5 për qind.

Tutje Haxhiu ka thënë se Prishtina dhe Gjilani janë komunat më të paqarta, dhe gara do jetë deri në fund do të jetë e ngushtë.

Sipas Haxhiut, në dy komuna gara duket e mbyllur por që nuk e ka bërë të ditur se cilat janë ato komuna, ndërsa në 5 komuna të tjera tha se do të bëhet ‘luftë’ deri në fund.