Gazetarja serbe e pyet Kurtin se kur do t’i vizitojë mjediset me serbë, kështu i përgjigjet ai

HomeLajme

Gazetarja serbe e pyet Kurtin se kur do t’i vizitojë mjediset me serbë, kështu i përgjigjet ai

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka thënë se do të vizitojë komunat me shumicë serbe gjatë vitit të dytë të qeverisjes. Kjo përgjigje e tij erdh

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka thënë se do të vizitojë komunat me shumicë serbe gjatë vitit të dytë të qeverisjes.

Kjo përgjigje e tij erdhi pasi u pyet nga një gazetare serbe se kur do t’i vizitojë këto komuna.

Kjo pasi sipas tij ai është kryeministër i të gjithëve.

“Në qeverisjen tonë në nuk e kemi bërë dallimin shqiptarë dhe serbë dhe me komunitetet e tjera, sepse jam kryeministër i të gjithëve dhe i atyre 130 mijë serbë që janë në vendin tonë”, tha ai.