Gjermania investon mbi 60 milionë euro për energji solare në Kosovë

HomeLajme

Gjermania investon mbi 60 milionë euro për energji solare në Kosovë

Ambasadori gjerman në Kosovë, Jorn Rohde, ka njoftuar se shteti i tij po investon mbi 60 milionë euro për energji solare në Kosovë. Rohde tha se kj

Kryetari Haziri uron Kurban Bajramin, Bashkësisë Islame në Gjilan dhe të gjithë qytetarëve
Haxhiu fton deputetët ta mbështesin projektligjin për tërheqjen e 30% të Trustit: Është kërkesë e qytetarëve
Hoxha nga Prishtina: Kryeni marrëdhënie me gratë tuaja se fitoni shumë sevape

Ambasadori gjerman në Kosovë, Jorn Rohde, ka njoftuar se shteti i tij po investon mbi 60 milionë euro për energji solare në Kosovë.

Rohde tha se kjo po bëhet për të mbështetur tranzicionin global të energjisë.

“I lumtur që po nisim investimin në energji solare për Kosovën me një investim prej 60.6 milionë euro nga Gjermania bashkë me kryeministrin Albin Kurti”.