Gjilan: Arrestohet personi që po kërkohej nga Policia

HomeLajme

Gjilan: Arrestohet personi që po kërkohej nga Policia

Rr. Esat Berisha, Gjilan, 24.02., 2022 – 12:00. Në bazë të urdhëresës ës Gjykatës është arrestuar i kërkuari mashkull Kosovar dhe i njëjti është dërguar në vuajtje të dënimit, njofton policia.

Rr. Esat Berisha, Gjilan, 24.02., 2022 – 12:00. Në bazë të urdhëresës ës Gjykatës është arrestuar i kërkuari mashkull Kosovar dhe i njëjti është dërguar në vuajtje të dënimit, njofton policia.