Gjilanasi arrestohet për mashtrim, i mori hua 450 euro dhe nuk i ktheu

HomeLajme

Gjilanasi arrestohet për mashtrim, i mori hua 450 euro dhe nuk i ktheu

Një person në Gjilan është arrestuar për mashtrim, pasi nuk ia kishte kthyer borxhin sipas marëveshjes një personi tjetër. Rr. Adem Jashari, Gjilan

Një person në Gjilan është arrestuar për mashtrim, pasi nuk ia kishte kthyer borxhin sipas marëveshjes një personi tjetër.

Rr. Adem Jashari, Gjilan 27.06.2021 – 14:00-16:00. Më datë 05.06.2022 është arrestuar i dyshuari kosovar pasi që i njëjti i kishte marrë nga viktima mashkull kosovar në huazim 450€ dhe të njëjtat nuk i kishte kthyer sipas marrëveshjes. Me vendim të prokurorit i dyshuari është dërguar në mbajtje, thuhet në njoftimin e policisë. (foto ilustrim)