Gjilanasit nëpërmjet Tik-tokut mbledhin 101 mijë euro për 24 orë për të riun që vuan nga leukemia (VIDEO)

HomeLajme

Gjilanasit nëpërmjet Tik-tokut mbledhin 101 mijë euro për 24 orë për të riun që vuan nga leukemia (VIDEO)

101 mijë euro janë mbledhur për 24 orë për të riun Blerim Morina, nga Mitrovica. 24 vjeçari është i diagnostifikuar me leukemi. E përpos qytetarëve të shumtë për ta mbledhur shumën e kërkuar për trajtim janë angazhuar edhe shumë personalitete të njohura nga Gjilani Vali Corleone, Fero, Donzi, Naser Bajraliu dhe Rasimi. Ndiqeni videon mëposhtë:

101 mijë euro janë mbledhur për 24 orë për të riun Blerim Morina, nga Mitrovica.

24 vjeçari është i diagnostifikuar me leukemi.

E përpos qytetarëve të shumtë për ta mbledhur shumën e kërkuar për trajtim janë angazhuar edhe shumë personalitete të njohura nga Gjilani Vali Corleone, Fero, Donzi, Naser Bajraliu dhe Rasimi.

Ndiqeni videon mëposhtë: