Gjilani pajiset me automjet me shkallë hidraulike prej 30 metra gjatësi për shuarjen e zjarrit

HomeLajme

Gjilani pajiset me automjet me shkallë hidraulike prej 30 metra gjatësi për shuarjen e zjarrit

Gjilan – Njësiti i zjarrfikësve në Gjilan është pajisur me një automjet me shkallë hidraulike në gjatësi prej 30 metra për shuarjen e zjarrit. Krye

Haziri pret në takim udhëheqësit e Lobit euro-atlantik shqiptar
Rënia e rasteve të infektimit dhe vdekjeve nga COVID-19, kërkohet nga Qeveria lirimi i masave
“Ende nuk po pajtohna me ikjen tënde”, fjalët prekëse të shokut të 26-vjeçarit nga Suhareka që vdiq sot

Gjilan – Njësiti i zjarrfikësve në Gjilan është pajisur me një automjet me shkallë hidraulike në gjatësi prej 30 metra për shuarjen e zjarrit.

Kryetari i Komunës, Alban Hyseni, ka thënë shkalla e parë hidraulike po vihet në funksion, duke shtuar se e gjithë kjo u bë e mundur falë ndihmës dhe bashkëpunimit të mirë me bashkatdhetarët tanë dhe organizatën gjermane, që mundësuan sigurimin e kësaj makine të vlefshme për komunën tonë dhe trajnimin e stafit për këtë qëllim.

“Mirënjohje dhe falënderim për organizatën gjermane “Konvoi der Hoffnung”, vëllezërit Orana, Orani Group GmbH, Heidelberg, Orani GmbH Karlsdorf dhe Orani Malersysteme AG Zürich, aktivisten Sabile Aliu Sahiti, aktivistin Veli Hyseni dhe gjithsecilin për angazhimin. Tashmë jemi më të sigurt. Bashkë, punojmë pa ndalë”, ka thënë Hyseni.