Halil Kastrati i gatshëm t’ia ndërtojë një shtëpi Albin Kurtit

HomeLajme

Halil Kastrati i gatshëm t’ia ndërtojë një shtëpi Albin Kurtit

Humanisti Halil Kastrati ka thënë se është i gatshëm që të ndihmojë në ndërtimin e një shtëpie për kryeministrin Albin Kurti në rast se ai ka nevoje.

Humanisti Halil Kastrati ka thënë se është i gatshëm që të ndihmojë në ndërtimin e një shtëpie për kryeministrin Albin Kurti në rast se ai ka nevoje.

Kastrati në emisionin “Frontal” në T7 ka thënë se beson që shqiptarët e marrin përsipër që kryeministrit t’ia ndërtojnë shtëpinë.

“Unë jo. Unë nuk ndërtoj shtëpi, ndërtojnë shqiptarët dhe besoj që kryeministrit ia marrin përsipër që t’ia ndërtojnë shtëpinë. Nesër nëse e dijnë që vërtet ka nevojë edhe vet i pari inkuadrohem që ta bëj me shtëpi”, ka thënë ai.