Hapet salloni me i ri ne Gjilan

HomeLokaleShowbiz

Hapet salloni me i ri ne Gjilan

Është hapur salloni me i ri ne Gjilan për manikyr dhe pedikyr. Luna Studio ofron shërbime për manikyr dhe pedikyr të cilin mund ta gjeni në Albanica mall, Kati I. Vizitoni faqet e rrjeteve sociale për të parë me shumë dhe për të kontaktuar për rezervime. www.facebook.com/lunastudioks www.instagram.com/luna_studiio  

Dyshohet se u vetëvra një 15-vjeçare nga fshati Gumnishtë e Gjilanit
Fitorja në zgjedhjet lokale, do ta plotësoj fitoren e madhe të 14 shkurtit
Kompania Konsoni është njëra nga tregimet e bizneseve të sukseshme në komunën e Gjilanit, që i ofron secilës familje produktet më cilësore të produkteve të mishit të pulës

Është hapur salloni me i ri ne Gjilan për manikyr dhe pedikyr.

Luna Studio ofron shërbime për manikyr dhe pedikyr të cilin mund ta gjeni në Albanica mall, Kati I.

Vizitoni faqet e rrjeteve sociale për të parë me shumë dhe për të kontaktuar për rezervime.

www.facebook.com/lunastudioks
www.instagram.com/luna_studiio