Haziri: LDK është partia më e madhe në Kuvend dhe do të sillet si e tillë

HomeLajme

Haziri: LDK është partia më e madhe në Kuvend dhe do të sillet si e tillë

Pas zgjedhjes së kryesuesit të ri të Kuvendit Komunal të Gjilanit, në emër të LDK-së, iu dëshiroj suksese në punë në interes të qytetarëve.LDK është p

Me aktivitete të shumta, Komuna e Gjilanit nis shënimin e festës së 28 Nëntorit
Me një lojtar më pak në fushë, Gjilani mposht Dukagjinin
Aksioni me dy të arrestuar në Karaçevë, Policia tregon se çka konfiskuan në shtëpitë e të dyshuarve

Pas zgjedhjes së kryesuesit të ri të Kuvendit Komunal të Gjilanit, në emër të LDK-së, iu dëshiroj suksese në punë në interes të qytetarëve.LDK është partia më e madhe në Kuvend dhe do të sillet si e tillë. Besimin e qytetarëve do ta shtyjmë përpara si opozitë në bashkëpunim me të gjithë.LDK ka qenë dhe do të mbetet gardiane e interesave të qytetarëve të Gjilanit.VV ka zgjedhur partnerët politikë dhe ky është vullnet i funksionarëve e jo qytetarëve!