Haziri: Pa asnjë cent kosto financiare nga Komuna e Gjilanit, investimi i ndërtimit të Kampusit të shkollave të mesme ka kaluar në tri fazat e investimeve

HomeLajme

Haziri: Pa asnjë cent kosto financiare nga Komuna e Gjilanit, investimi i ndërtimit të Kampusit të shkollave të mesme ka kaluar në tri fazat e investimeve

Pa asnjë cent kosto financiare nga Komuna e Gjilanit, investimi i ndërtimit të Kampusit të shkollave të mesme ka kaluar në tri fazat e investimeve. M

Gastronomët vazhdojnë t’i kundërshtojnë masat kundër COVID-19: Do t’i drejtohemi parlamentit
Zotimi i PDK-së për Arsimin në Gjilan
Ndryshon procedura për dhënien e termineve në Ambasadën Gjermane

Pa asnjë cent kosto financiare nga Komuna e Gjilanit, investimi i ndërtimit të Kampusit të shkollave të mesme ka kaluar në tri fazat e investimeve.
Megjithëse paraja publike nuk është përdorur për këto investime, ato kalojnë qind për qind në pronësi të Komunës pas 15 vjetësh.

Sepse integrimi i të gjitha shkollave është projekt që garanton siguri për nxënësit dhe mësimdhënësit.