Hiqen certifikatat e vaksinimit për të hyrë në Maqedoni

HomeLajme

Hiqen certifikatat e vaksinimit për të hyrë në Maqedoni

Qeveria e Maqedonisë së Veriut në seancën e sotme ka vendosur për heqjen e certifikatës së vaksinimit. Të gjithë ata që hyjnë në Maqedoni, tash kalojnë pa certifikata të vaksinimit. Komisionit për Sëmundje ngjitëse ditë më parë rekomandoi që të hiqen certifikatat për të gjithë ata që futen në këtë shtet, njofton Alsat

Hapet konkursi për drejtor në Spitalin e Gjilanit, pritet rivalitet i fortë profesional
Oda e Hotelerisë ultimatum Qeverisë deri të premten, paralajmërohen protesta të ashpra
Kurti për përfshirjen e Francës dhe Gjermanisë në dialog: Do ta ndihmojnë marrëveshjen finale

Qeveria e Maqedonisë së Veriut në seancën e sotme ka vendosur për heqjen e certifikatës së vaksinimit.

Të gjithë ata që hyjnë në Maqedoni, tash kalojnë pa certifikata të vaksinimit.

Komisionit për Sëmundje ngjitëse ditë më parë rekomandoi që të hiqen certifikatat për të gjithë ata që futen në këtë shtet, njofton Alsat