Hyseni nënshkruan memorandum bashkëpunimi me Ministrinë e Infrastrukturës për bashkëfinancim të projekteve në vlerë prej 2.4 milionë euro

HomeLajme

Hyseni nënshkruan memorandum bashkëpunimi me Ministrinë e Infrastrukturës për bashkëfinancim të projekteve në vlerë prej 2.4 milionë euro

Gjilan – Kryetari i Komunës së Gjilanit, Alban Hyseni ka nënshkruar memorandum bashkëpunimi me zëvendësministrin e Infrastrukturës, Hysen Durmishi, pë

Presidentja Osmani flet nga Tokio: Distria Krasniqi i dha Kosovës nderin më të madh jetësor
Menaxhmenti dhe kolektivi i Shkollës së Mesme të Agrobiznesit dhe Teknologjisë ‘’ARBËRIA’’ të pikëlluar me humbjen e kolegut të tyre
Gjermania investon mbi 60 milionë euro për energji solare në Kosovë

Gjilan – Kryetari i Komunës së Gjilanit, Alban Hyseni ka nënshkruar memorandum bashkëpunimi me zëvendësministrin e Infrastrukturës, Hysen Durmishi, për bashkëfinancim të projekteve infrastrukturore në vlerë prej 2,417.272 euro.

Hyseni ka thënë se tashmë Gjilani do të ketë mbështetjen e nevojshme për të siguruar një infrastrukturë më të mirë.

“Me vlerën e shtuar nga ky financim, tanimë Gjilani do të ketë mbështetjen e nevojshme për të siguruar një infrastrukturë më të mirë. Vazhdojmë para me jetësimin e programit qeverisës!”, ka thënë Hyseni.