Hyseni nënshkruan memorandum mirëkuptimi me zëvendëspresidentin për Qeverisje në organizatën DAI Global, Stephen Carpenter

HomeLajme

Hyseni nënshkruan memorandum mirëkuptimi me zëvendëspresidentin për Qeverisje në organizatën DAI Global, Stephen Carpenter

Gjilan – Kryetari i Komunës së Gjilanit, Alban Hyseni, në prani të ambasadorit amerikan, Jeffrey Hovenier, ministrave të kabinetit qeveritar dhe përfa

Hyseni nënshkruan memorandum bashkëpunimi me Ministrinë e Infrastrukturës për bashkëfinancim të projekteve në vlerë prej 2.4 milionë euro
Pamje: Kështu duket situata në veri nga helikopteri
Nënshkruhet memorandumi për “stikersat”, veturat e paregjistruara nga e marta dallohen më lehtë nga policia

Gjilan – Kryetari i Komunës së Gjilanit, Alban Hyseni, në prani të ambasadorit amerikan, Jeffrey Hovenier, ministrave të kabinetit qeveritar dhe përfaqësuesve të USAID-it, ka nënshkruar një Memorandum Mirëkuptimi me zëvendëspresidentin për Qeverisje në organizatën DAI Global, Stephen Carpenter.

Hyseni ka bërë të ditur se Memorandumi i nënshkruar me organizatën DAI Global, nënkupton implementimin e projektit të USAID – Integriteti i Komunave të Kosovës (KMI).

“Përmes kësaj marrëveshje, komunës së Gjilanit i ofrohet mbështetje në asistencë teknike përmes monitorimit dhe trajnimeve në fushën e prokurimit, menaxhimit financiar, auditimit të brendshëm dhe menaxhimit të kontratave”, ka thënë Hyseni.