Hyseni: “Parku Baja”, projekti që do të jetësohet brenda këtij viti

HomeLajme

Hyseni: “Parku Baja”, projekti që do të jetësohet brenda këtij viti

Kryetari Hyseni bashkë me ministrin e Administrimit të Pushtetit Lokal, Elbert Krasniqi nënshkruam marrëveshjen për mbështetje financiare të projektit

Kamberi: Shqiptarëve të Preshevës, s’iu lejohen simbolet kombëtare, Serbia po ndikon në shpopullim dhe zhvillimin ekonomik
”Flakë” në Gjilan, rezultat i ngushtë në mes Lutfi Hazirit dhe Alban Hysenit
Rusia përjashtohet edhe nga garat e FIBA-s

Kryetari Hyseni bashkë me ministrin e Administrimit të Pushtetit Lokal, Elbert Krasniqi nënshkruam marrëveshjen për mbështetje financiare të projektit “Parku Baja”.

Kryetari Hyseni përmes një postimi në facebook: ka thënë se Gjilanit po i shtohet edhe një hapësirë gjelbëruese.

Shkrimi i plotë:

📍🌳 Gjilanit po i shtohet edhe një hapësirë gjelbëruese, e cila do të shërbejë për argëtim, sport dhe aktivitete të tjera rekreative.

✍️💰 Bashkë me Ministrin e Administrimit të Pushtetit Lokal, Elbert Krasniqi nënshkruam marrëveshjen për mbështetje financiare të projektit “Parku Baja”, projekt në vlerë prej 249,989.50 €.