Hyseni: Trajnim për bletarët, tjetër zotim i përmbushur për bujqësinë

HomeLajme

Hyseni: Trajnim për bletarët, tjetër zotim i përmbushur për bujqësinë

Pas shpërndarjes së mbi 300 koshereve të bletëve, sot në Gjilan, është mbajtur trajnim me bletarët. Kryetari Hyseni, ka thënë se tjetër

Në Gjilan arrestohet personi i kërkuar nga policia
Rrahen me mjete të forta e bëhen për spital në Gjilan, prangosen dy të dyshuar
KEDS demanton lajmin se ka paralajmëruar rritje të çmimit të energjisë elektrike
Pas shpërndarjes së mbi 300 koshereve të bletëve, sot në Gjilan, është mbajtur trajnim me bletarët.

Kryetari Hyseni, ka thënë se tjetër zotim i komunës së Gjilanit, është përmbushur për bujqësin.

Shkrimi i plotë:

Trajnim për bletarët – tjetër zotim i përmbushur për bujqësinë ✅🙌

👨‍🌾 Pas shpërndarjes së mbi 300 koshereve të bletëve🍯 në Gusht të këtij viti, sot u mbajt trajnimi me bletarët🐝 përfitues të koshereve dhe jo vetëm, i organizuar nga komuna e Gjilanit.

📝 Si rezultat i Memorandumit të Bashkëpunimit me Universitetin e Prishtinës, trajnimi u ligjërua nga stafi akademik i Fakultetit të Bujqësisë dhe Veterinarisë.

Me trajnime të tilla do të vazhdojmë edhe në muajt në vijim. Për prodhime më cilësore, për bujqësinë. 👨‍🌾🤝

#perbujqesine #aferprodhuesvevendor