Hyseni viziton punimet në Porodin: Po investohet në vlerë prej 84 mijë euro në rregullimin e infrastrukturës rrugore

HomeLajme

Hyseni viziton punimet në Porodin: Po investohet në vlerë prej 84 mijë euro në rregullimin e infrastrukturës rrugore

Gjilan – Kryetari i Komunës së Gjilanit, Alban Hyseni, ka vizituar punimet në lagjen Porodin, në rregullimin e infrastrukturës rrugore. Ai ka njoft

Qeveria ndan 100 milionë euro për ushtrinë, 10 milionë për zjarrfikësit e policinë
Isa Mustafën as pensionimi politik nuk po e lë të qetë. Rri i qetë dhe mos pështy e ofendo në mediume ,sepse vetëm sa na e rritë krenarinë që ty dhe shokëve të tu,ju kemi arkivuar politikisht
Ideja serbe për mbylljen e kufirit për shqiptarët e Luginës, Kamberi i reagon Vuçiqit

Gjilan – Kryetari i Komunës së Gjilanit, Alban Hyseni, ka vizituar punimet në lagjen Porodin, në rregullimin e infrastrukturës rrugore.

Ai ka njoftuar se aty po investohet në vlerë prej 84 mijë euro në rregullimin e infrastrukturës rrugore, shtrirjen e rrjetit të kanalizimit dhe ujësjellësit në gjatësi mbi 400 metra.

“Me dinamikën intensive në të cilën po zhvillohen punimet, projekti i kësaj lagje pritet të përfundoj brenda këtij viti”, ka thënë Hyseni.