“Identifikohen dy kundërvajtës në trafikun rrugor në Rajonin e Gjilanit”

HomeLajme

“Identifikohen dy kundërvajtës në trafikun rrugor në Rajonin e Gjilanit”

“Policia në rajonin e Gjilanit me 07 gusht 2021 ka pranuar dëshmi lidhur me dy kundërvajtjen të shkaktuar në dy raste të ndara ku menjëherë masat dhe

Forcat e Sigurisë së Kosovës shpërndajnë maska në rrugët e qytetit në Gjilan
Amerika dërgon në Ukrainë “ndihmë vdekjeprurëse” ushtarake
Sveçla së shpejti me lajm të mirë për qytetarët e Luginës së Preshevës

“Policia në rajonin e Gjilanit me 07 gusht 2021 ka pranuar dëshmi lidhur me dy kundërvajtjen të shkaktuar në dy raste të ndara ku menjëherë masat dhe veprimet policore kanë rezultuar me identifikimin e personit/automjetit dhe shqiptimin e gjobës për kundërvajtësin në trafik sipas ligjit në fuqi.

Falënderojmë qytetarët dhe mediat për bashkëpunimin me Policinë e Kosovës dhe kontributin e tyre për të mundësuar një qarkullim pa pengesa në trafik dhe siguri më të madhe rrugore.