Inspektorët e Gjilanit gjobisin e konfiskojnë automjetet e taksistëve illegal

HomeLajmeLokale

Inspektorët e Gjilanit gjobisin e konfiskojnë automjetet e taksistëve illegal

Inspektorët e Komunës së Gjilanit, sektori i komunikacionit  kanë ndërmarr një aksion për largimin e taksive ilegale. Gjatë ditës inspektorët kanë

Sot pritet të shqyrtohen masat anti-COVID
Flet babai i 18-vjeçares së vrarë në Ferizaj: Vajza ka qenë në presion dhe e frikësuar
Eskalon aktivisti i PSD’së: I vërsulet njërit prej anëtarëve të ZRrE’së

Inspektorët e Komunës së Gjilanit, sektori i komunikacionit  kanë ndërmarr një aksion për largimin e taksive ilegale.

Gjatë ditës inspektorët kanë legjitimuar taksitët në qytet, duke zbuluar disa soshë që punojnë në të zezën.

Pos gjobitjes inspektorët kanë konfiksuar edhe automjete të taksive ilegale.

Nga ana tjetër  kritikat ndaj taksistëve ilegal nuk kanë të ndalur tash sa kohë jo vetëm nga taksistët e ligjshëm, por edhe nga pronarët eautobusëve, të cilët ankohen se  para syve po u merren udhtarët.