Inspektorët e Gjilanit lirojnë hapësirat publike të cilat shfrytëzoheshin nga disa biznese pa u pajisur me leje

HomeLajme

Inspektorët e Gjilanit lirojnë hapësirat publike të cilat shfrytëzoheshin nga disa biznese pa u pajisur me leje

Pas aksionit të Drejtorisë së Inspekcionit në Gjilan për hapësirat publike të bizneseve, të cilat nuk kanë aplikuar për leje për hapësirë publike, ësh

Biden flet me ushtarët në Poloni, kujton shërbimin e djalit të tij në Kosovë
PDK do të iniciojë nismë ligjore për lejimin e importit të veturave më të vjetra se 10 vjet
“Kush e shpalli pavarësinë?, Albin Kurti 79 %”, Mushkolaj thumbon presidenten e kryeministrin

Pas aksionit të Drejtorisë së Inspekcionit në Gjilan për hapësirat publike të bizneseve, të cilat nuk kanë aplikuar për leje për hapësirë publike, është bërë konfiskimi i tavolinave dhe karrigeve të cilat janë vendosur pa u pajisur me leje.

Drejtoresha e Inspekcionit, Entela Hyseni, ka thënë se çdo biznes i cili shfrytëzon hapësirat publike duhet të pajiset me leje për shfrytëzim të hapësirës.

“Inkurajojmë çdo biznes që të sigurojë lejen dhe të vazhdojë punën”, ka thënë drejtoresha e Inspekcionit.