Inspektoriati mbyll “Viva Fresh Store” në Roganë

HomeLajme

Inspektoriati mbyll “Viva Fresh Store” në Roganë

Komuna e Kamenicës ia ka ndaluar kompanisë “Viva Fresh Store” ushtrimin e veprimtarisë së biznesit në fshatin Roganë. Sipas kryetarit të Kamenicës,

Kryediplomatja Gërvalla i reagon ashpër Putinit për punën e “mercenarëve nga Kosova”: Propagandues, kriminel lufte
Shoqata e Gastronomëve bën thirrje të mos lejohen në lokale klientët e pavaksinuar
Kampanja e pastrimit “Green & Clean” ka vazhduar në lagjet Iliria e Qendra, në shkollën “Thimi Mitko” mbillen drunj dekorativë

Komuna e Kamenicës ia ka ndaluar kompanisë “Viva Fresh Store” ushtrimin e veprimtarisë së biznesit në fshatin Roganë.

Sipas kryetarit të Kamenicës, Kadri Rahimaj, ky biznes ka pasur mungesë të lejës për të ushtruar veprimtarinë në këtë fshat.

“Ligji mbi të gjitha. Në mungesë të lejes për ushtrimin e veprimtarisë Inspektorati Komunal e ka ndaluar ushtrimin e veprimtarisë së biznesit “Viva Fresh Store” në Roganë.
Ne mirëpresim çdo investim në Komunën tonë dhe njëkohësisht do ta ofrojmë bashkëpunimin tonë maksimal në rritjen e punësimit dhe mirëqenies së qytetarëve.
Mirëpo për shkeljet e ligjit, zero tolerancë”, ka shkruar Rahimaj.