Intelektualët: Nuk mbështesim asnjë parti politike

HomeSport

Intelektualët: Nuk mbështesim asnjë parti politike

ntelektualët: Nuk mbështesim asnjë parti politike! Intelektualët janë tifogrup jo-partiak dhe nuk e mbeshtesin asnje parti politike. Intel

Mohamed Salah i bashkohet Kombëtares së Egjiptit për Kupën e Afrikës
ZYRTARE: Sistemi VAR inkuadrohet në futbollin kosovar, aplikimi nis në finalen e Superkupës
Drita shkëlqen në Roterdam, mposhtet me shumë vështirësi nga Feyenoordi
ntelektualët: Nuk mbështesim asnjë parti politike!
Intelektualët janë tifogrup jo-partiak dhe nuk e mbeshtesin asnje parti politike.
Intelektualët nuk e kan takuar dhe nuk do të takojnë asnjë parti politike. Ato parti politike që duan të na takojnë ne , mund të na gjejn në shkallët e stadiumit “Selami Osmani – Bezi “ çdo herë kur djemtë e Dritës janë ne fushë.
I kuptojmë të gjitha partitë politike se duan të përfitojnë në emër të Intelektualëve por ne nuk mbështesim askënd tjetër përveç klubeve me emrin DRITA!