Ja kush vjen në vend të Leonora Morinës dhe Bajram Isufit në Kuvend Komunal

HomeLajme

Ja kush vjen në vend të Leonora Morinës dhe Bajram Isufit në Kuvend Komunal

Dy këshilltarë të PDK-së në Kuvendin Komunal të Gjilanit, Leonora Morina Bunjaku e Bajram Isufi kanë marrë pozita në ekzekutiv dhe rrjedhimisht duhet

Pritet të ketë rritje të çmimit të grurit
Ndahet nga jeta Zija Aliu, ikona e vallëzimit dhe kreativitetit në skenë
Ndahen 1.7 milionë euro për mbështetjen e këtyre bizneseve

Dy këshilltarë të PDK-së në Kuvendin Komunal të Gjilanit, Leonora Morina Bunjaku e Bajram Isufi kanë marrë pozita në ekzekutiv dhe rrjedhimisht duhet të heqin dorë nga mandatet e fituar në zgjedhjet e tetorit 2021.

Leonora Morina Bunjaku është emëruar nënkryetare e Komunës, ndërsa Bajram Isufi – drejtor për Bujqësi, si përfaqësues të PDK-së, e cila është bërë pjesë e koalicionit qeverisës me LVV-në në Gjilan.

Leonora Morina Bunjaku do të zëvendësohet nga Erestina Isufi (146 vota), ndërsa Bajram Isufi nga Ekrem Kryeziu (368 vota) – nga lista zgjedhore e PDK-së, në renditjen sipas numrit të votave.

Ndërkaq, Kadir Huseyin nga PDTK, i cili pritet të emërohet nënkryetar për komunitete, do ta zëvendësojë Emrah Ismail nga ky subjekt, që është i dyti në listën zgjedhore, me 192 vota.  /Mediafokus.info/