Jasharaj: Në bankë kam para sa për një varr, asnjë prej fëmijëve nuk punon

HomeLajme

Jasharaj: Në bankë kam para sa për një varr, asnjë prej fëmijëve nuk punon

Rrahman Jasharaj është në krye të sindikatës së arsimit në Kosovë prej vitesh. Përgjatë gjithë pushteteve, ai ka luftuar për mirëqenie të arsimtarëve

250 mijë vende pune të lira në Zvicër, në këta sektorë po kërkohen punëtorë
Kompania “GÜRIŞ” dhuron pako ushqimore për Komunën e Kamenicës
Pensionohet Super polici i Gjilanit, Naser Ibrahimi

Rrahman Jasharaj është në krye të sindikatës së arsimit në Kosovë prej vitesh. Përgjatë gjithë pushteteve, ai ka luftuar për mirëqenie të arsimtarëve duke kërkuar rroga më të mëdha.

Derisa grevat kanë qenë dhe vazhdojnë të mbeten specialitet i tij sa herë që pushteti refuzon përmbushjen e kërkesave.

Megjithatë, vetë Jasharaj thotë se nuk qëndron mirë financiarisht. Në një intervistë në “Oxygen show” të Besim Dinës, ka treguar se nuk i ka punët mirë me partitë dhe si argument e tregon se asnjë prej fëmijëve nuk e ka të punësuar.

Përveç kësaj, Jasharaj në këtë intervistë thotë se ka para vetëm për një varr. Ai thotë se një gjë e tillë mund edhe të vërtetohet nga shteti.