Jasharaj pati guximin e përballjes me gazetarët, Kurti iku nga ta me vrull

HomeLajme

Jasharaj pati guximin e përballjes me gazetarët, Kurti iku nga ta me vrull

Këshilli grevist i kryesuar nga Rrahman Jasharaj i SBASHK-ut pas takimit me qeverinë, menjëherë ka folur para gazetarëve, duke thënë se nuk ka asnjë n

Alban Hyseni mirëpret projektin për sistemet e ngrohjes qendrore, ku përfitues është dhe Gjilani
Cilët punëtorë do t’i marrin nga 50 dhe 100 euro për tre muaj, sipas Pakos së Ringjalljes Ekonomike – tregon Ministri Murati
Nga aktivitetet e Njësisë Rajonale të Komunikacionit Rrugor në Gjilan

Këshilli grevist i kryesuar nga Rrahman Jasharaj i SBASHK-ut pas takimit me qeverinë, menjëherë ka folur para gazetarëve, duke thënë se nuk ka asnjë ndryshim.

Ai tregoi se s’ka asnjë ndryshim nga pozicionet e grevistëve dhe qeverisë.

Por, njëjtë si Jasharaj nuk veproi Kurti. Ai nuk pati guxim të përballej me gazetarët.

Pasi u bëri thirrje nxënësve dhe mësimdhënësve të kthehen në shkolla, Kurti e la konferencën.

Gazetarëve u tha se pyetjeve të tyre do t’u përgjigjen ministrat Nagavci dhe Murati.

Më pas ai tha se do të shkojë në një takim urgjent dhe doli nga salla i nervozuar, ndërsa tha se përgjigjeve të gazetarëve do t’iu përgjigjen minsitri Murati dhe ministrja Nagavci.