Ka ndërruar jetë në moshën 25-vjeçare Ardit (Ramush) Latifi nga Livoçi i Poshtëm i Gjilanit

HomeLajme

Ka ndërruar jetë në moshën 25-vjeçare Ardit (Ramush) Latifi nga Livoçi i Poshtëm i Gjilanit

Ka ndërruar jetë në moshën 25-vjeçare, Ardian (Ramush) Latifi nga Livoçi i Poshtëm, komuna e Gjilanit, ku edhe do të varroset sot. Njoftimin e kanë

Mbi 40 milionë euro nga Pakoja e Ringjalljes Ekonomike – përfitojnë prodhuesit vendor, ata që kanë humbur familjarët nga COVID-19 dhe personeli mjekësor
Qindra ushtarë të FSK-së aplikojnë për viza pune në ambasadën e Gjermanisë
E rëndë: Një 60-vjeçar dyshohet për vetëvrasje në Gjilan

Ka ndërruar jetë në moshën 25-vjeçare, Ardian (Ramush) Latifi nga Livoçi i Poshtëm, komuna e Gjilanit, ku edhe do të varroset sot.

Njoftimin e kanë dhënë familjarët e tij.

Varrimi i të ndjerit bëhet sot, më 2.09, 2022, me namazin e drekës (13:00) ne varrezat e fshatit Livoç i Poshtëm.

Familja Latifi jeton në Livoç, ndërsa me prejardhje është nga fshati Ballancë i komunës së Vitisë.