Kadriu: Mirë ia keni nisë, standardi Afrikan e çmimet Evropiane

HomeLajme

Kadriu: Mirë ia keni nisë, standardi Afrikan e çmimet Evropiane

Gjilan – Qyteti ynë e ka vetëm një parking publik dhe ai nga sot nuk do të jetë më i qasshëm për qytetarët, sepse aty po ndërtohet. Tani ne jemi të de

Kryeprokurori Kadriu priti në takim Policinë e Kosovës për regjionin e Gjilani
Motoja e Qëndron Kastratit: Të tjerët flasin e ne punojmë
Abdixhiku: Luta e di saktë çfarë i duhet Gjilanit

Gjilan – Qyteti ynë e ka vetëm një parking publik dhe ai nga sot nuk do të jetë më i qasshëm për qytetarët, sepse aty po ndërtohet. Tani ne jemi të detyruar t’i përdorim edhe më shumë parkingjet private, të cilët i kanë dyfishuar çmimet ka shkruar Kushtrim Kadriu.

“Është urgjente që të krijohen parkingje të tjera për qytetarët e Gjilanit. Edhe në vendet më të zhvilluara të botës ka parkingje falas, ku qytetarët mund t’i parkojnë veturat e tyre, të paktën për një kohë të kufizuar. Ndërsa, Gjilani ynë, tani nuk e ka asnjë. Mirë ia keni nisë, standardi Afrikan e çmimet Evropiane” ka shkruar Kadriu./rajonipress/