Kastrati: Diaspora na bën bashkë përherë

HomeLajme

Kastrati: Diaspora na bën bashkë përherë

Kamenicë – Koncerti dhe mbrëmja e rapsodëve tanë, në mirëpritje të bashkatdhetarëve ka shkruar Qëndron Kastrati. Kreu i Kamenicës ka shkruar fjalë të mëdha për diasporën. “Koncerti dhe mbrëmja e rapsodëve tanë, në mirëpritje të bashkatdhetarëve” ka shkruar Qëndron Kastrati. “Pushime të mbara” ka nënvizuar Kastrati.

Borrell tregon se takimi i Kurtit dhe Vuçiqin në Bruksel, do të jetë me 18 gusht
Motoja e Qëndron Kastratit: Të tjerët flasin e ne punojmë
“Kaosi po vazhdon çdo ditë”Trafik i mbingarkuar në hyrje të Prishtinës nga Gjilani

Kamenicë – Koncerti dhe mbrëmja e rapsodëve tanë, në mirëpritje të bashkatdhetarëve ka shkruar Qëndron Kastrati.

Kreu i Kamenicës ka shkruar fjalë të mëdha për diasporën. “Koncerti dhe mbrëmja e rapsodëve tanë, në mirëpritje të bashkatdhetarëve” ka shkruar Qëndron Kastrati.

“Pushime të mbara” ka nënvizuar Kastrati.