KBI në Gjilan ndihmon me 110 pako ushqimore komunitetin rom

HomeLajme

KBI në Gjilan ndihmon me 110 pako ushqimore komunitetin rom

Gjilan – Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjilan nëpërmjet Shoqatës Humanitare “Bereqeti”, e cila funksionon në kuadër të Bashkësisë Islame të Kosovës,

Takim pune në mes të Drejtorisë Rajonale të Policisë dhe Gjykatës Themelore në Gjilan
Dosja e Gjykatës: Të pandehurit për vrasjen në Gjilan kishin përgatitur planin
Pas një vetaksidenti humb jetën mësimdhënësi nga Kamenica, Milaim Rexhepi

Gjilan – Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjilan nëpërmjet Shoqatës Humanitare “Bereqeti”, e cila funksionon në kuadër të Bashkësisë Islame të Kosovës, ka ndarë 110 pako ushqimore për familjet e komunitetit rom që jetojnë në qytetin e Gjilanit.

Kjo ndihmë është në kuadër të projektit të Ramazanit me sloganin “Sofra e Ramazanit”, me të cilin synohet të ndihmohen familjet me gjendje të rënduar sociale. Pakoja ushqimore përbëhej nga gjërat më elementare për ushqim ka njoftuar Agim Hyseni.