KEDS njofton se nuk ka reduktime të rrymës

HomeLajme

KEDS njofton se nuk ka reduktime të rrymës

Distributori për shpërndarje dhe furnizim me energji elektrike në Kosovë, KEDS, ka njoftuar se në Kosovë nuk ka reduktime të energjisë elektrike. S

Gjilan: Arrestohet personi që po kërkohej nga Policia
Osmani zbulon se po shqyrtohet heqja e vizave mes Kosovës dhe këtij shteti
Aksion i madh i Policisë së Kosovës, blindohet Gjilani, Ferizaj e Gjakova

Distributori për shpërndarje dhe furnizim me energji elektrike në Kosovë, KEDS, ka njoftuar se në Kosovë nuk ka reduktime të energjisë elektrike.

Sipas një njoftimi publik, KEDS ka shkruar se e demanton lajmin e publikuar në disa nga portalet me të njohura të vendit që ka reduktime.

“Kjo nuk është e vërtetë. Nuk ka reduktime askund. Ka punime të planifikuara në disa zona që bëhen për përmirësim të rrjetit elektrik por që përfshijnë numër të kufizuar të konsumatorëve. Nga ato media kërkojmë të korrigjohet lajmi”, thuhet në njoftimin e KEDS-it.